نمونه سایت های فروشگاهی |
نگران از دست رفتن داده های خود نباشید؛ با چند راه ساده می توانید بسیاری از داده های از دست رفته خود را بازگردانی کنید.
در دنیای امروزی که بسیاری از کارها بهصورت دیجیتالی انجام میشود به طبع، حجم عظیمی از داده هم تولید میشود. معمولاً همهی ما برای ذخیرهسازی اطلاعاتمان از فلش مموری یا هارد استفاده میکنیم. حتی در بعضی مواقع از این تجهیزات ذخیرهسازی برای بکآپهای معمولی هم استفاده میکنیم.
اما یکی از شایعترین مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد از بین رفتن دادههای فلش یا هارد است. برای بازگردانی اطلاعات روی هارد یا فلش راههایی وجود دارد اما همیشه شانس بازگردانی کل دادهها وجود ندارد. در ادامه قصد داریم چندین گام را برای بازگردانی اطلاعات فلش یا هارد به شما آموزش دهیم.
از سادهترین راهها شروع کنید
برای رفع این مشکل باید از سادهترین راه ممکن شروع کنید. بهعنوان اولین قدم، از اتصال کامل فلش یا هارد خود به سیستم مطمئن شوید. درصورتیکه مشکل حل نشد، آن را روی سایر پورتهای کامپیوتر خود، و درنهایت روی سیستمهای دیگر امتحان کنید.
مطمئن شوید فایلهای شما مخفی نشده باشند
گاهی ممکن است به دلایلی دادههای روی فلش یا هارد، مخفی یا در اصلاح hidden شده باشند به همین دلیل نمایش داده نشوند. درصورتیکه از ویندوز 8 استفاده میکنید تنها کافی است برای دسترسی به این دادهها، در محیط فلش خود، به منو view بروید و گزینه hidden items را تیک بزنید.
در ویندوز 7 فلش یا هارد خود را باز کنید، از منو بالای صفحه گزینه organize را انتخاب کرده و روی Folder and Search Options کلیک کنید. حالا به تب view بروید و Hidden Files and Folders را پیدا کنید؛ از این بخش Show hidden files, folders, and drives را انتخاب کنید و روی Apply کلیک کنید.
از محیط cmd هم برای نمایش دادههای مخفی میتوانید استفاده کنید. برای این کار کافی است command prompt را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کرده و Run as administrator را انتخاب کنید. سپس دستور زیر را در این محیط تایپ کنید و بهجای F نام درایو موردنظر خود را وارد کنید.
attrib –h –r –s /s /d F :*.*
نام درایو را تغییر دهید
درصورتیکه فلش یا هارد خود را به سیستم وصل کنید و بتوانید درایو مربوط به آن را ببینید، اما فایلهای درون درایو برای شما نمایش داده نشود، به این معناست که فایلهای شما دچار مشکل شدهاند.
برای تغییر نام درایو کافی است روی آیکن کامپیوتر راست کلیک کرده و manage را انتخاب کنید. سپس به قسمت Disk Management بروید. حالا روی Change Drive Letter and Paths کلیک کنید.
بازیابی اطلاعات پاک شده
اکنون از پنجره نمایش دادهشده گزینه Change را انتخاب کنید. سپس از منوی drop down نام دلخواه دیگری را انتخاب کنید.
بازگردانی اطلاعات فلش
درایو را دوباره نصب کنید
گاهی اوقات ممکن است دادههای شما دچار مشکل نشده باشند بلکه درایوهای روی سیستم شما درست کار نکنند. برای اینکه مطمئن شوید درایوهای سیستمتان بهدرستی کار میکنند، آنها را دوباره نصب کنید.
برای این کار ابتدا روی کامپیوتر راست کلیک کرده و manage را انتخاب کنید و به قسمت Device Manager بروید. در لیست نمایش دادهشده، Disk Drives را انتخاب کنید. در این قسمت تمامی ذخیرهسازهایی که به سیستم وصل هستند نمایش داده میشود. روی نام فلش یا هارد خود کلیک کرده و Uninstall device را انتخاب کنید. سپس آن را از سیستم جدا کرده و سیستم خود را restart کنید. حالا دوباره فلش یا هارد را به سیستم متصل کنید. سیستم بهصورت خودکار درایور را تشخیص داده و آن را نصب میکند.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/restore-lost2-data.html
دسترسی از راه دور به یک کامپیوتر شاید در نگاه اول مورد استفاده درصد زیادی از کاربران بخصوص در کشور ما نباشد؛ اما آنهایی که این کار را انجام داده باشند، تصدیق میکنند در مواقعی این دسترسی بسیار کاربردی و حتی نجاتبخش است!
اتصال به کامپیوتر از راه دور میتواند دلایل مختلفی داشته باشد: انجام کاری روی کامپیوتری در شرکت یا اداره، رفع ایراد روی کامپیوتر مقصد که کاربر آن در دسترس یا وارد نیست و در مواردی هم مدیریت فایلها یا وبسایتی روی یک کامپیوتر سرور. برای این دسترسی از راه دور راهکارهای مختلفی وجود دارد که در این مطلب مروری روی آنها خواهیم داشت.
اتصال به کامپیوتر از راه دور
اتصال بیدردسر با TeamViewer
امروزه نرمافزار TeamViewer به گزینه نخست دسترسی از راه دور تبدیل شده و واقعا هم لایق این جایگاه است. این نرمافزار به کاربران اجازه میدهد بدون نیاز به دانش فنی و به آسانی ارتباط از راه دور را برقرار کنند و البته این سرویس بهصورت کاملا رایگان عرضه میشود!
روش کار با TeamViewer ساده و سرراست است. هنگامی که این نرمافزار را روی کامپیوتر مقصد نصب و اجرا میکنید، کدی در ذیل گزینه Allow Remote Control بهعنوان ID این کامپیوتر نمایش داده میشود. علاوه بر آن، رمز عبوری هم بهصورت تصادفی برای شما تولید میشود که میتوانید با کلیک روی آن، رمز عبور دلخواهتان را جایگزین کنید. پس از آن با نصب و اجرای همین نرمافزار روی کامپیوتر مبدأ و ورود ID و رمز عبور در قسمت Connect to Partner، صفحه مانیتور کامپیوتر مقصد را مشاهده کرده و به آن دسترسی خواهید داشت.
در TeamViewer همچنین سیستمی برای مدیریت کامپیوترهای هدف از طریق یک حساب کاربری وجود دارد. به این صورت که با ایجاد یک حساب کاربری و ورود به آن روی کامپیوترهای مبدأ و مقصد، میتوانید بدون نیاز به ورود ID و رمز عبور به آسانی به کامپیوتر مقصد متصل شوید.
یکی دیگر از نقاط قوت TeamViewer پشتیبانی آن از دستگاهها و پلتفرمهای مختلف است. علاوه بر نسخه سیستمعاملهای ویندوز، مک و لینوکس (که از سایت teamviewer.com قابل دانلود است)، شما میتوانید با نصب نسخه همراه این نرمافزار روی گوشیهای اندرویدی، آیفون و حتی بلکبری، به وسیله تلفن همراهتان نیز به کامپیوتر مقصد دسترسی داشته باشید. حتی اگر نیاز خاصی به دسترسی از راه دور ندارید، کار با محیط یک کامپیوتر روی صفحه گوشی از تفریحات جالب به شمار میآید!
دسترسی به کامپیوتر از راه دور
دسترسی کلاسیک با Remote Desktop Connection
با توجه به سابقه دسترسی از راه دور، مایکروسافت از مدتها قبل برنامهای برای ارتباط با یک کامپیوتر ویندوزی در خود ویندوز گنجانده است. این برنامه Remote Desktop Connection یا به اختصار RDC نام دارد.
کار با RDC بسته به نوع دسترسی از راه دوری که انتظار دارید، میتواند ساده یا پیچیده باشد. مزیت بزرگ این نرمافزار آن است که نیازی به نصب روی کامپیوتر مقصد ندارد و با فعالسازی گزینه Allow Remote Assistance در بخش Properties System روی کامپیوتر مقصد، امکان ارتباط با آن فراهم خواهد شد. اما شاید عیب اصلی آن این باشد که برای اتصال به یک کامپیوتر باید نام آن (اگر هر دو کامپیوتر در یک شبکه باشند) یا IP آن را بدانید.
اگر بخواهید از بیرون یک شبکه به کامپیوتری در داخل آن دسترسی پیدا کنید، حتی دانستن IP آن نیز کافی نخواهد بود و باید تنظیماتی در روتر برای انجام این ارتباط صورت پذیرد.
اما اگر شرایط مذکور برای ارتباط به وسیله RDC فراهم باشد، دسترسی به کمک این برنامه آسان و سریع خواهد بود. RDC همچنین تنظیمات مختلفی مربوط به کیفیت نمایشگر، صدا و خود اتصال را در اختیار میگذارد تا بتوانید از برقراری یک ارتباط پایدار اطمینان حاصل کنید. مایکروسافت در این زمینه کاربران دیگر سیستم عاملها را هم فراموش نکرده و شما میتوانید با استفاده از نرمافزار RDC روی کامپیوترهای مک یا سیستم عاملهای اندروید و iOS، از طریق دستگاههای مختلف به یک کامپیوتر ویندوز دسترسی داشته باشید.
ارتباط مرورگری با Chrome Remote Desktop
اگر قرار باشد جایزهای برای عجیبترین روش ارتباط از راه دور در نظر گرفته شود، به احتمال فراوان این جایزه به Chrome Remote Desktop خواهد رسید که این کار را به وسیله مرورگر کروم انجام میدهد!
Chrome Remote Desktop در اصل یک افزونه برای کروم است و برای بهرهگیری از آن باید مرورگر کروم روی هر دو کامپیوتر مبدأ و مقصد نصب باشد. روند راهاندازی Chrome Remote Desktop کمی پیچیدهتر از دو گزینه پیشین است: ابتدا روی کامپیوتر مقصد افزونه را دانلود و نصب میکنید (از طریق web store کروم).
با اجرای این افزونه، از شما خواسته میشود با اکانت گوگلتان وارد شوید و به این افزونه اجازه دسترسی بدهید تا بتواند تحت حساب کاربری شما، کامپیوترهای مقصد، را مدیریت کند. سپس با کلیک روی دکمه Enable Remote Connections و تائید، فایل نصبی نرمافزاری به نام Chrome Remote Desktop App دانلود میشود. آن را اجرا و برنامه را نصب کنید. سپس دوباره سراغ افزونه میروید و اینبار از شما خواسته میشود کدی شش رقمی را برای انجام ارتباط با این کامپیوتر تعیین کنید. پس از این مرحله، کامپیوتر مقصد برای دسترسی از راه دور آماده است! این کار را میتوانید برای چند کامپیوتر مقصد دیگر نیز انجام دهید.
حال با نصب این افزونه روی کامپیوتر مبدأ و ورود به حساب کاربریتان لیست کامپیوترهای مقصد را مشاهده میکنید. با کلیک روی یکی از آنها و تایپ کد شش رقمی تعیینشده برای آن کامپیوتر (که در اصل رمز عبور آن به شمار میآید)، به کامپیوتر مقصد دسترسی یافته و میتوانید از آن استفاده کنید.
ارتباط از طریق افزونه Chrome Remote Desktop سریع و خوب است، اما ایراد اصلی آن، ارائه نشدن نرمافزارهای موبایلی برای آن و همچنین نبود پشتیبانی درست و حسابی برای رفع ایراداتش است!
استریم از راه دور
علاوه بر سه گزینهای که در متن بیان کردیم، نرمافزار دیگری که در بحث دسترسی از راه دور طرفدارانی پیدا کرده، Splashtop است. Splashtop در حالت پایه شبیه به TeamViewer است، اما با دو برنامه متفاوت برای دستگاه مبدأ و کامپیوتر مقصد. Splashtop Streamer روی کامپیوتر مقصد (ویندوز یا مک) نصب میشود و Splashtop Personal app روی کامپیوتر یا موبایل/تبلتی که میخواهید به وسیله آن متصل شوید. با نصب و راهاندازی این دو برنامه که کار آسانی است، Splashtop به شما اجازه میدهد به کامپیوترهایی که با دستگاه مبدأ در یک شبکه هستند دسترسی پیدا کنید.
قدرت Splashtop در پخش چندرسانهای از راه دور خودش را نشان میدهد. بنابراین اگر دوست دارید با تبلت یا گوشیتان، فیلمی را از روی کامپیوتر دیگری در خانه پخش کنید، میتوانید روی این برنامه حساب کنید. البته قابلیتهای Splashtop به پخش فیلم یا صدا محدود نمیشود و با این برنامه امکان دسترسی به فایلها و اجرای نرمافزارها را هم خواهید داشت.
نقطه منفی Splashtop آن است که در نسخه شخصی (Personal) این نرمافزار اجازه دسترسی اینترنتی به کامپیوتر مقصد وجود ندارد و برای این کار باید از نسخههای بیزینسی آن استفاده کنید که دیگر رایگان نخواهد بود!
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/drive-computer2-remotely.html